Kyllinge Grillpølse
Et godt alternativ til den traditionelle grillpølse lavet af det bedste kød fra dansk kylling og egen krydderiblanding. Vi har kræset for smagen og udvalgt gode råvarer. Kyllingepølsen er produceret med lammetarm. Server pølsen med brød og en god salat.
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75°C før servering
Energi | 947 KJ / 228 kcal |
Fedt | 17 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,5 g |
Kulhydrat | 2,7 g |
- heraf sukkerarter | 0,7 g |
Protein | 16 g |
Salt | 2,6 g |
Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato
Kvalitet gør en forskel
Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.
Læs merePrisvindende pølser
Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.
Læs mere