Ringriderpølser
En ægte sønderjysk specialitet, som er produceret i 3 generationer. Ringriderpølsen minder om en grillmedister og er perfekt til både pande og grill. Fås i flere størrelsesvarianter.
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.
Energi | 1080 KJ / 257 kcal |
Fedt | 21 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 8,3 g |
Kulhydrat | 2,8 g |
- heraf sukkerarter | 0,8 g |
Protein | 15 g |
Salt | 2,6 g |
Holdbarhed efter åbning: 2 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato
Kvalitet gør en forskel
Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.
Læs merePrisvindende pølser
Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.
Læs mere