Wienerpølser
Wienerpølser af rigtig god slagterkvalitet. Vi bruger både svine- og oksekød i vores pølser, der sammen med vores egen krydderiblanding giver en god smag. Pølserne røges over bøgeflis og er fremstillet af de bedste råvarer. Grill pølserne på grillen eller steg dem på panden. Kan også serveres som kogt pølse med brød eller bruges i sammenkogte retter og pølsehorn.
Pølserne skal koges eller steges til en centrumstemperatur på min 75° C før servering.
Energi | 1099 KJ / 265 kcal |
Fedt | 21 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 8,7 g |
Kulhydrat | 4,9 g |
- heraf sukkerarter | 1,3 g |
Protein | 13 g |
Salt | 2,9 g |
Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato
Kvalitet gør en forskel
Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.
Læs merePrisvindende pølser
Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.
Læs mere