Medister
Medister fremstillet af både svine- og oksekød og tilsat løg og vores egen krydderiblanding. Serveres som lun ret på frokostbordet med rødkål eller stuvet hvidkål.
Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering. -18° C eller derunder. Må ikke genindfryses efter optøning.
Energi | 1082 KJ / 261 kcal |
Fedt | 21 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 8,5 g |
Kulhydrat | 3,2 g |
- heraf sukkerarter | 1,5 g |
Protein | 14 g |
Salt | 2,9 g |
Holdbarhed efter åbning: 0 dage
Kvalitet gør en forskel
Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.
Læs merePrisvindende pølser
Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.
Læs mere