Julepølse med appelsin

Årets julenyhed. En grovhakket julepølse lavet af udvalgt kød fra gris og okse og med skønne noter af appelsin. Perfekt til julebordet.

Svinekød 81g, oksekød 20g, appelsinpasta 3,4g (appelsinceller, sakkarose, vand, Modificeret stivelse (E1422), naturlige smagsstoffer, farve (E160a, E120), syre (E330)), salt, konserveringsmiddel (E325), krydderier, dextrose, antioxidant (E301), smagsforstærker (E621), rom krydderiekstrakter, svinetarm. Kød fra EU. Ikke tilsat gluten.

Produktet skal koges og/eller steges til centrumstemperatur på min. 75°C før servering.

Energi 1394 KJ / 337 kcal
Fedt 29 g
- heraf mættede fedtsyrer 12 g
Kulhydrat 2,9 g
- heraf sukkerarter 2,7 g
Protein 16 g
Salt 2,8 g
Opbevaring: -18° C eller derunder. Må ikke genindfryses efter optøning

Holdbarhed efter åbning: 0 dage

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere