Julemedister

Julemedister med allehånde og merian. Serveres til rødkål, stuvet hvidkål eller friskbagt rugbrød.

Svinekød 71%, vand, oksekød 7%, ærteprotein, salt, kartoffelmel, løg, krydderier, stabilisator (E450), dextrose, gærekstrakter, smagsforstærker (E621), krydderiekstrakt, svinetarm. Kogt og frosset. Kød fra EU.

Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering. Må ikke genindfryses efter optøning.

Energi KJ / kcal
Fedt g
- heraf mættede fedtsyrer g
Kulhydrat g
- heraf sukkerarter g
Protein g
Salt g
Opbevaring: -18° C eller derunder. Må ikke genindfryses efter optøning

Holdbarhed efter åbning: 0 dage

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere