Juleleverpølse

Julens leverpølse er lavet med det bedste fra julen, nemlig bacon, mandarin og svesker. En spændende klassiker med blød og afrundet smag.

Kan købes i:UDVALGTE BUTIKKER I SØNDERJYLLAND OG PÅ FYN
Svinekød 43%, lever 17%, bacon, syltede mandariner 9% ( mandariner, vand sukker), vand, svesker 6% , spæk, salt, krydderier (b.la. SENNEP), ristede løg (løg, planteolie ( raps, palme), boghvede, salt), dextrose, stabilisator (E471), vaniljesukker, sukker, antioxidant (E300, E301)), surhedsregulerende middel (E575), konserveringsmiddel (E250). Kogt. Kød fra EU. I ikke spiselig tarm.
Energi 1205 KJ / 291 kcal
Fedt 24 g
- heraf mættede fedtsyrer 10 g
Kulhydrat 7,8 g
- heraf sukkerarter 4,3 g
Protein 12 g
Salt 2,2 g
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C

Holdbarhed efter åbning: 6 dage ved højst +5° C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere