Pandestegte pølser

Pølser smager godt året rundt. Men vil du ikke stå ude i kulden og grille i vinterhalvåret, eller har du slet ikke en grill, kan du sagtens stege vores pølser på panden og få en rigtig lækker sprød og saftig pølse. Følg vores guide herunder og vurder selv smagen.

Sådan pandesteger du pølser – trin for trin

Følg vores guide til pandestegte pølser trin for trin og få saftige og sprøde pølser hver gang.

  1. Vælg en god stegepande og opvarm den til svag varme.
  2. Læg pølserne på den tørre pande.
  3. Vær opmærksom på pølserne, så de får en jævn tilberedning og ikke sprækker. I starten af stegetiden behøver du ikke at vende pølserne ofte, men i takt med at temperaturen i pølsen stiger, skal du vende dem hyppigere.
  4. Pølserne er spiseklar efter cirka 30 minutter. Afhængigt af varmen fra dit komfur, skal de tynde grillpølser have lidt kortere tid, mens vores tykkere pølser som frankfurtere og kålpølser skal have lidt længere tid.

Velbekomme og god pandestegning.

Populære pølser til panden

Alle vores grillpølser er velegnede til både pande og grill, så du kan roligt spise pølser året rundt. Vi har samlet et udvalg af vores populære grillpølser og sammensatte pakker til dig.

Tilbud
270,00 DKK
Tilbud
385,00 DKK
129,00 DKK
Tilbud
699,00 DKK
139,00 DKK
Tilbud
560,00 DKK

Tip: Tilføj grøntsager til panden

Når du alligevel har gang i panden, kan du med fordel tilføje skivede grøntsager som løg, peberfrugt eller champignoner i de sidste 5-7 minutter af stegetiden, så du har nemt og lækkert tilbehør til pølserne.

Opskrifter

Mangler du lidt ny inspiration til de tilberedte pølser? I vores store opskriftsunivers kan du finde mange lækre opskrifter på tilbehør til pølser. Du kan også finde opskrifter på klassikere som pølsemix med barbecuesauce og flere forskellige opskrifter på gourmethotdog.

Perlebygsalat

Denne perlebygsalat med appelsin, persille og kimchi har smagfulde noter fra det asiatiske køkken.

Læs mere her

Pølsemix

Prøv vores udgave af pølsemix med barbecuesauce, som du både kan lave på pande og grill.

Læs mere her

Hotdog med fetacreme

Nem opskrift på gourmethotdog med vores Kyllinge Grillpølse, rød peberfrugt, frisk rødløg og pyntet med mynte.

Læs mere her