Perlebygsalat med appelsin og persille

Samlet tid ca. 30 minutter

Smagfuld perlebygsalat med appelsin og persille og med noter fra det asiatiske køkken fra kimchi. Salaten passer perfekt til de krydrede Bacon-Ramsløg Frankfurter eller anden grillpølse.

Perlebygsalat med appelsin og persille
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

  • 1agurk
  • 2appelsiner
  • 4dl kogt perlebyg
  • 1håndfuld persille
  • 2spsk. kimchi

Fremgangsmåde

  1. Kog perlebyg efter anvisning på pakken og køl af.
  2. Flæk agurken, fjern kernerne og skær i mindre stykker.
  3. Skær skallen af appelsinen og skær fileterne fri.
  4. Hak persillen.
  5. Steg Bacon-Ramsløg Frankfurter på pande eller grill ved jævn bruning.
  6. Bland perlebyg, agurk, appelsin og persille med kimchi og server til grillpølsen.
Opskriften indeholder:
Frankfurter grillpølse med bacon og ramsløg
Bacon-Ramsløg frankfurter

1250 G | 139 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift