Pølsemix m. barbecuesauce

Samlet tid ca. 35 minutter
Der er ikke noget bedre end stegte pølser og kartofler på panden, og så lige med en hjemmelavet barbecuesauce ovenpå. Brug pølserester eller køb vores Grillmix pakke med Ringriderpølser, Cheese BBQ frankfurter og klassiske Grillpølser, så har du et ægte pølsemix.
Pølsemix m. barbecuesauce
Forberedelsestid
25 min.
Samlet tid
35 min.

Ingredienser

1pakke Grillmix

2spsk. karry

2spsk. olie

800g små kartofler (forkogte)

1lille løg

2fed hvidløg

1spsk. rapsolie

1tsk. fennikelfrø

60g brun farin

75ml cidereddike

1spsk. sellerisalt

1.5tsk. cayennepeber

1spsk. chiliflager

1.5spsk. Worcestershire sauce

dl tomatpuré

dl whisky (Bourbon)

Salt

Peber

Fremgangsmåde

Skær pølserne i lige store stykker. vend  karry i olien. Vend derefter pølsestykkerne i blandingen, og lad dem trække i 20 minutter.

Klargør BBQ-saucen i mellemtiden. Pil løg og hvidløg og hak begge fint. Kom rapsolien i en gryde og sauter løg i olien. Tilsæt hvidløg og fennikelfrø og sauter derefter også dem let. Tilsæt herefter alle de andre ingredienser til BBQ-saucen, bortset fra whiskyen, og varm den op. Lad saucen stå ved lav varme i omkring 15 minutter. Tilsæt whiskyen, og smag til med salt og peber. Hvis du gerne vil give BBQ-saucen en røget smag, kan du tilsætte røget paprika.

VED GRILLEN
Gør grillen klar til ca. 200 °C. Kom BBQ-saucen i en gryde, der kan klare varmen fra grillen. Hæld røgflis direkte på briketterne og sæt saucen på grillen, luk låget og røg saucen i 10 minutter. Tag saucen af grillen, og lad den køle af.

Skær pølser i stykker og steg på pande på den varme grill, vend nu de halverede kartofler i og steg til det har taget god farve.

Krydder med salt peber og lidt friske krydderurter og server med den hjemmelavede BBQ sauce.

Opskriften indeholder:
Grillpølser

420 G | 49 DKK

Læg i kurv
Jubilæums frankfurter

1050 G | 129 DKK

Læg i kurv
Jubilæums Ringrider Grillpølse

1100 G | 129 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift