fbpx Menu

Pølsemix m. barbecuesauce

4 Pers.

1 pakke Grillmix
2 spsk. karry
2 spsk. olie
800 g små kartofler (forkogte)

BBQ-sauce
1 lille løg
2 fed hvidløg
1 spsk. rapsolie
1 tsk. fennikelfrø
60 g brun farin
75 ml cidereddike
1 spsk. sellerisalt
1½ tsk. cayennepeber
1 spsk. chiliflager
1½ spsk. Worcestershire sauce
2½ dl tomatpuré
½ dl whisky (Bourbon)
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Skær pølserne i lige store stykker. vend  karry i olien. Vend derefter pølsestykkerne i blandingen, og lad dem trække i 20 minutter.

Klargør BBQ-saucen i mellemtiden. Pil løg og hvidløg og hak begge fint. Kom rapsolien i en gryde og sauter løg i olien. Tilsæt hvidløg og fennikelfrø og sauter derefter også dem let. Tilsæt herefter alle de andre ingredienser til BBQ-saucen, bortset fra whiskyen, og varm den op. Lad saucen stå ved lav varme i omkring 15 minutter. Tilsæt whiskyen, og smag til med salt og peber. Hvis du gerne vil give BBQ-saucen en røget smag, kan du tilsætte røget paprika.

VED GRILLEN
Gør grillen klar til ca. 200 °C. Kom BBQ-saucen i en gryde, der kan klare varmen fra grillen. Hæld røgflis direkte på briketterne og sæt saucen på grillen, luk låget og røg saucen i 10 minutter. Tag saucen af grillen, og lad den køle af.

Skær pølser i stykker og steg på pande på den varme grill, vend nu de halverede kartofler i og steg til det har taget god farve.

Krydder med salt peber og lidt friske krydderurter og server med den hjemmelavede BBQ sauce.

! i
Designed by fingerspitz*