Bagte morgenmadssvampe med æg
Samlet tid ca. 30 minutter
Portobellosvampe med æg er lækkert tilbehør til en brunchpølse og et skønt alternativ til røræg. Prøv vores Chorizobrunchpølse, som er godt krydret og har en god eftersmag.
Bagte morgenmadssvampe med æg
Ingredienser
1pk. Chorizo brunchpølser
4store portobellosvampe
1/2 tsk. salt
1/2 tsk. sort peber
1/2 tsk. hvidløgspulver
4mellemstore æg
2spsk. revet parmesanost
4spsk. hakket persille til pynt
Fremgangsmåde
Skær stilken af svampene og fjern lidt af lamellerne.
Drys med salt, peber og hvidløgspulver og bag svampene cirka 5 minutter i ovn ved 220 grader.
Tag svampene ud af ovnen. Dræn for eventuelle væsker.
Drys svampene med revet ost.
Knæk et æg i hver svamp og bag indtil æggehviderne er kogte, cirka 15 minutter.
Pynt med persille og server stegte brunchpølser til.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift