Blodpølse med appelsinmarmelade

Samlet tid ca. 80 minutter

Prøv en anderledes servering til julebordet med denne opskrift til blodpølse. Vi har lavet en lækker anretning af små tykke amerikanske pandekager og stegt blodpølse, toppet med kanelsukker og hjemmelavet appelsinmarmelade. Det søde fra pandekagen og det syrlige fra appelsinerne passer godt til blodpølsens krydrede smag af jul.

Blodpølse med appelsinmarmelade
Forberedelsestid
70 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
80 min.

Ingredienser

  • 4økologiske appelsiner
  • 1økologisk citron
  • 500gr sukker
  • 5dl vand
  • 1vaniljestang

Fremgangsmåde

  1. Skyl appelsinerne og citronen grundigt. Skær dem i tynde skiver og fjern eventuelle kerner.
  2. Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og bland dem med lidt af sukkeret.
  3. Hæld frugt, vaniljestang og korn i en stor gryde med vand og lad det koge i 30-40 minutter, indtil frugten er blød.
  4. Tilsæt nu sukker og lad marmeladen koge yderligere i 20-30 minutter, indtil den begynder at tykne.
  5. Hæld den færdige marmelade på rene, steriliserede glas. Hvis du ønsker en glat marmelade, kan du blende blandingen, inden du hælder den på glas. Lad dem køle af, inden du sætter dem i køleskabet.
Opskriften indeholder:
Blodpølse

375 G | 28.95 DKK

Del denne opskrift