Julesnack med røget mørbrad

Samlet tid ca. 20 minutter

Lad julens smage få nyt liv med denne elegante og velsmagende julesnack. Kombinationen af røget mørbrad på ristet rugbrød smurt med cremet mascarpone og toppet med røræg, honning og syltede rødbeder skaber en helt ny smagsoplevelse, der passer perfekt til julen. Opskriften er både nem at lave og ideel som en appetizer til julefrokosten, en festlig snack eller som en del af et tapasbord.

Julesnack med røget mørbrad
Forberedelsestid
10 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
20 min.

Ingredienser

  • 8skiver rugbrød
  • 150gr mascarpone
  • 200gr røget mørbrad
  • 2æg
  • 8tsk. honning
  • 2spsk. syltede rødbeder
  • Brøndkarse
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Rist rugbrød i brødristeren eller i ovnen ved 200 gr, til det er sprødt.
  2. Lad det ristede rugbrød køle af og halver skiverne.
  3. Smør de halve skiver med mascarpone.
  4. Skær mørbrad i skiver og fordel på brødet.
  5. Lav røræg af de to æg og fordel mellem skiverne af mørbrad.
  6. Skær syltede rødbeder i tern.
  7. Dryp julesnacken med honning, pynt med brødkarse og top med tern af rødbede. Krydr med salt og peber.
Opskriften indeholder:
Røget mørbrad

200 G | 49.95 DKK

Del denne opskrift