Julesnack med røget mørbrad
Samlet tid ca. 20 minutter
Lad julens smage få nyt liv med denne elegante og velsmagende julesnack. Kombinationen af røget mørbrad på ristet rugbrød smurt med cremet mascarpone og toppet med røræg, honning og syltede rødbeder skaber en helt ny smagsoplevelse, der passer perfekt til julen. Opskriften er både nem at lave og ideel som en appetizer til julefrokosten, en festlig snack eller som en del af et tapasbord.
Julesnack med røget mørbrad
Ingredienser
8skiver rugbrød
150gr mascarpone
200gr røget mørbrad
2æg
8tsk. honning
2spsk. syltede rødbeder
Brøndkarse
Salt & peber
Fremgangsmåde
Rist rugbrød i brødristeren eller i ovnen ved 200 gr, til det er sprødt.
Lad det ristede rugbrød køle af og halver skiverne.
Smør de halve skiver med mascarpone.
Skær mørbrad i skiver og fordel på brødet.
Lav røræg af de to æg og fordel mellem skiverne af mørbrad.
Skær syltede rødbeder i tern.
Dryp julesnacken med honning, pynt med brødkarse og top med tern af rødbede. Krydr med salt og peber.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift