Brunch toast med æg og pesto

Samlet tid ca. 20 minutter

Brunch toast er en god måde at starte dagen på. Her har vi lavet en persillepesto til for ekstra smag. Server smilende æg og vores lækre brunchpølser til.

Brunch toast med æg og pesto
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
20 min.
Opskriften indeholder
Brunchpølser

Ingredienser

Lampe Brunchpølser

4skiver grov toast

4æg

40g smør

Salt

Peber

40g parmesan

2dl olivenolie

1.5dl persilleblade

1.5dl babyspinat

2spsk. citronsaft

Fremgangsmåde

Blend parmesan, olivenolie, persilleblade, babyspinat og citronsaft til pesto. Blend til den er grøn og ensartet i struktur.

Steg pølserne ved middel varme, imens æggene koges. De skal koge i 5-6 minutter og pilles med det samme.

Steg toast i smør på en varm pande.

Anret toast på en tallerken med persillepesto, to halve æg og brunchpølser. Krydr med salt og peber.

Opskriften indeholder:
Slagter Lampe Brunchpølser
Brunchpølser

2000 G | 239 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift