Brunch toast med æg og pesto
Samlet tid ca. 20 minutter
Brunch toast er en god måde at starte dagen på. Her har vi lavet en persillepesto til for ekstra smag. Server smilende æg og vores lækre brunchpølser til.
Brunch toast med æg og pesto
Ingredienser
Lampe Brunchpølser
4skiver grov toast
4æg
40g smør
Salt
Peber
40g parmesan
2dl olivenolie
1.5dl persilleblade
1.5dl babyspinat
2spsk. citronsaft
Fremgangsmåde
Blend parmesan, olivenolie, persilleblade, babyspinat og citronsaft til pesto. Blend til den er grøn og ensartet i struktur.
Steg pølserne ved middel varme, imens æggene koges. De skal koge i 5-6 minutter og pilles med det samme.
Steg toast i smør på en varm pande.
Anret toast på en tallerken med persillepesto, to halve æg og brunchpølser. Krydr med salt og peber.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift