Tarteletter med æg og brunchpølser

Samlet tid ca. 40 minutter

Tarteletter med æg og brunchpølser passer perfekt til brunch eller på påskebordet. Ikke nok med at de er et sjovt indslag på bordet, er kombinationen af de sprøde butterdejsskaller, æg og brunchpølser helt fantastisk.

Tarteletter med æg og brunchpølser
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
40 min.
Opskriften indeholder
Brunchpølser

Ingredienser

10tarteletter

10brunchpølser

5asparges

5æg

2dl fløde

Purløg

Salt & peber

Fremgangsmåde

Hak purløg og pisk æg, fløde og hakket purløg sammen. Tilsæt salt og peber.

Skær asparges i halve.

Fordel æggemassen i tarteletterne og læg en pølse i hver sammen med en halv asparges.

Bag ved 160 grader i 30 minutter.

Opskriften indeholder:
Slagter Lampe Brunchpølser
Brunchpølser

2000 G | 239 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift