Kartoffelsalat med rygeost

Samlet tid ca. 35 minutter

Nye kartofler med rygeost og pære er en lækker kombination. Prøv den sammen med vores Jubilæums Frankfurter.

Kartoffelsalat med rygeost
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
35 min.
Opskriften indeholder
Jubilæums frankfurter

Ingredienser

2pk. Slagter Lampe Slagter Frankfurter

700g nye kartofler

1bæger rygeost 10%

1dl god olivenolie

1håndfuld nødder

Salater efter lyst

1pære eller anden frugt

1håndfuld tørret abrikos eller andet tørret frugt

1bakke karse

Fremgangsmåde

Grillen startes op. Pølserne grilles.

Kartofler vaskes og skæres i 1 cm tykke skriver.

Koges i letsaltet vand. Når de er møre fordeles de på et fad og krydres med salt og peber.

Rygeost fordeles ud over de varme kartofler og krydres igen.

Salater – nødder – frugt fordeles over kartoflerne. Her har vi brugt valnødder, tørret abrikos og pærer.

Olivenolien hældes ud over og drysses med karse.

Rugbrød pensles med lidt olie. Grilles og krydres med salt.

Fif: Frugt er en god måde at giver sødme i retten, du kan bruge både tørret og frisk frugt.

Opskriften indeholder:
Jubilæums frankfurter

1050 G | 129 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift