Grill tapas

Samlet tid ca. 45 minutter

Sommerens tapas byder på 5 skønne, små retter som kan kombineres med pølser og grillkød eller spises som de er. Det er simple retter, der er hurtige at lave og ikke kræver de store indkøb.

Grill tapas
Forberedelsestid
30 min.
Samlet tid
45 min.
Opskriften indeholder
Tapas Chorizopølse

Ingredienser

1stk. chorizopølse

1stk. brie

200g friske ærter

700g nye kartofler – kogte

1lille bakke karse

1bakke små tomater

1spsk. hindbæreddike

1tsk. sukker

4skiver daggammelt brød

Olivenolie

Basilikum

Salt og peber

1stk. agurk

1.5dl creme fraiche 38 %

Evt. hvidløg

Krydderurter

2stk. pærer

Parmesan eller gedeost

4stk. løg

Fremgangsmåde

Nye kartofler m. chorizo
Kog de nye kartofler og afkøl. Fjern skindet på chorizopølsen og skær i skiver.
Anret kartofler, chorizo, brie i skiver og friskpillede ærter på et fad og pynt med karse.

Bruschetta
Små tomater grilles til de begynder at revne. Sukker, eddike, salt og peber tilsættes og marineres i ca. 10 min.
Brød pensles med olivenolie og grilles på begge sider.
Fordel tomater på brødet og top med hakket basilikum.

Grillet agurk
Agurk grilles til den får farve. Skæres i mundrette stykker.
Krydres med salt, peber og vendes med 38% creme fraiche (tilsæt evt. hvidløg).
Pynt med friske krydderurter.

Pæresalat
Halver pærer og grill dem hårdt til de er mørke. Krydres med salt og peber.
Vendes med spæd salat, parmesan i flager eller gedeost og krydderurter.

Grillet løgpure
Halve løg med skal grilles meget mørke og bløde.
Skallen fjernes og løgene blendes til pure sammen med olien.
Smages til med salt og peber.

Opskriften indeholder:
Tapas Chorizopølse

175 G | 39.95 DKK

Del denne opskrift