fbpx Menu

Kartoffelsalat m. rygeost

4 Pers.

2 pk. Slagter Lampe Slagter Frankfurter
500-800 g nye kartofler
1 bæger rygeost 10%
1 dl god olivenolie
1 håndfuld nødder
Salater efter lyst
1 pære eller anden frugt
1 håndfuld tørret abrikos eller andet tørret frugt
1 bakke karse 

Fremgangsmåde

Grillen startes op. Pølserne grilles. 

Kartofler vaskes og skæres i 1 cm tykke skriver. 

Koges i letsaltet vand. Når de er møre fordeles de på et fad og krydres med salt og peber. 

Rygeost fordeles ud over de varme kartofler og krydres igen. 

Salater – nødder – frugt fordeles over kartoflerne. Her har vi brugt valnødder, tørret abrikos og pærer.

Olivenolien hældes ud over og drysses med karse. 

Rugbrød pensles med lidt olie. Grilles og krydres med salt.

Fif: Frugt er en god måde at giver sødme i retten, du kan bruge både tørret og frisk frugt.

! i
Designed by fingerspitz*