Pølsemix med barbecuesauce
Samlet tid ca. 35 minutter
Der er ikke noget bedre end stegte pølser og kartofler på panden, og så lige med en hjemmelavet barbecuesauce ovenpå. Brug pølserester eller køb vores Grillmix pakke med Ringriderpølser, Cheese BBQ frankfurter og klassiske Grillpølser, så har du et ægte pølsemix.
Pølsemix med barbecuesauce
Ingredienser
1pakke Grillmix
2spsk. karry
2spsk. olie
800g små kartofler (forkogte)
1lille løg
2fed hvidløg
1spsk. rapsolie
1tsk. fennikelfrø
60g brun farin
75ml cidereddike
1spsk. sellerisalt
1.5tsk. cayennepeber
1spsk. chiliflager
1.5spsk. Worcestershire sauce
dl tomatpuré
dl whisky (Bourbon)
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Skær pølserne i lige store stykker. vend karry i olien. Vend derefter pølsestykkerne i blandingen, og lad dem trække i 20 minutter.
Klargør BBQ-saucen i mellemtiden. Pil løg og hvidløg og hak begge fint. Kom rapsolien i en gryde og sauter løg i olien. Tilsæt hvidløg og fennikelfrø og sauter derefter også dem let. Tilsæt herefter alle de andre ingredienser til BBQ-saucen, bortset fra whiskyen, og varm den op. Lad saucen stå ved lav varme i omkring 15 minutter. Tilsæt whiskyen, og smag til med salt og peber. Hvis du gerne vil give BBQ-saucen en røget smag, kan du tilsætte røget paprika.
VED GRILLEN
Gør grillen klar til ca. 200 °C. Kom BBQ-saucen i en gryde, der kan klare varmen fra grillen. Hæld røgflis direkte på briketterne og sæt saucen på grillen, luk låget og røg saucen i 10 minutter. Tag saucen af grillen, og lad den køle af.
Skær pølser i stykker og steg på pande på den varme grill, vend nu de halverede kartofler i og steg til det har taget god farve.
Krydder med salt peber og lidt friske krydderurter og server med den hjemmelavede BBQ sauce.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift