Menu

Chimichurri kartofler m. Hertug Frankfurter

4 Pers.

Ingredienser

4 stk Slagter Lampe Hertug frankfurter
800 g nye kartofler
200 g persille
100 g koriander
50 g oregano
1 grøn chili
3 fed hvidløg
1 spsk.  æbleeddike
1 tsk. salt
½ tsk. friskkværnet peber
1 dl olivenolie

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne med skral og pil dem bagefter.

Grovhak persille og koriander samt oregano. Tilsæt chili og hvidløg i en blender sammen med krydderurterne og blend.

Smag til med eddike, salt, peber og olivenolie.

Snit pølserne på tværs.

Grill pølserne ved svag varme ca. 10 minutter.

Server Hertug Frankfurter grillpølser med kartofler vendt i Chimichurri sauce og en frisk salat til.

! i
Designed by fingerspitz*