Tomater m. grillet halumi

Samlet tid ca. 28 minutter
Prøv denne spændende tomatsalat som et alternativ til den traditionelle grønne salat. Tomater og grillet halumi går rigtig godt til Slagter Lampes Ringriderpølser.
Tomater m. grillet halumi
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
28 min.
Opskriften indeholder
Jubilæums Ringrider Grillpølse

Ingredienser

500g blandede tomater

1agurk

2forårsløg

1lille håndfuld persille

1lille håndfuld dild

Friskkværnet peber

Salt

1usprøjtet citron

300g halumi

Fremgangsmåde

Skyl grøntsager og krydderurter.

Skræl agurken og halver den, fjern kernerne, skær den i 1-2 cm tykke skiver på skrå.

Halver de mindre tomater og lav både af de større.

Snit forårsløg på skrå og læg dem i iskoldt vand indtil de skal i salaten.

Vend tomater og agurk med groft hakkede krydderurter, friskkværnet peber, lidt salt og forårsløg.

Riv citronskal over salaten.

Skær osten i tykke skiver. Grill halumi på grill eller grill pande.

Bræk stykker af osten og pynt salaten.

Nydes med grillede ringrider pølser til.

Opskriften indeholder:
Jubilæums Ringrider Grillpølse

1100 G | 129 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift