Syrlig peberfrugt til grill
Samlet tid ca. 29 minutter
Alt slags sylt er lækkert til et par sprøde, røgede grillpølser. Det kan laves af mange grøntsager og holde sig længe i køleskabet. Server peberfrugten som tilbehør eller pynt den grønne salat med de flotte røde skiver. Det giver et lækkert kick til din salat.
Syrlig peberfrugt til grill
Ingredienser
3peberfrugter
4dl hvidvins eddike
1dl vand
6spsk. honning
salt
Fremgangsmåde
Skold peberfrugten i kogende vand.
Flæk peberfrugten , fjern kerner og stilk.
Del nu peberfrugten i 4 dele og skær i lange tynde strimler.
Pisk eddike, honning og salt sammen med vand.
Hæld den kolde væske over peberfrugtstrimlerne og dæk det til.
Lad det stå til dagen efter i køleskabet.
Server som tilbehør eller topping på salat til din grillmad.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift