Menu

Pølsehorn

16 stk.

Ingredienser

1 pakke Slagter Lampe Brunchpølser

Dej
50 g gær
2 1/2 dl lunkent vand eller mælk
1 dl olie
1 spsk. sukker
1 tsk. salt
450-500 g hvedemel (erstat evt. noget af melet med fuldkornsmel)
1 æg til pensling
Evt. sesamkerner til pynt

Fremgangsmåde

Gær smuldres i en stor skål. Hæld lidt af det lune vand (eller mælk) over i skålen og rør gæren glat. Hæld resten af væsken i. Tilsæt olie, sukker, salt og det meste af hvedemelet.

Ælt dejen godt sammen, den skal være glat og slippe skålen. Lad dejen hæve et lunt sted i 15 min.

Del dejen i 2 portioner. Rul hver portion ud i en cirkel på ca. 40 cm i diameter. Del hver plade i 8 lige store trekanter, læg pølsen i den brede ende og tril dem sammen. Læg dem på en plade med bagepapir med spidsen nedad og lad dem efterhæve i 15-20 min. Pensles med æg og drys evt. med sesamkerner.

Bages i en 200 grader varm ovn på midterste rille i 15-17 min.

! i
Designed by fingerspitz*