Madder af stenalderbrød

Samlet tid ca. 80 minutter
Stenalderbrød er nemt og hurtigt at lave og består af nødder, kerner og frø. Vi har lavet to forskellige madder med vores Kartoffelspegepølse og Guldleverpølse, som begge to er glutenfri.
Madder af stenalderbrød
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
80 min.
Opskriften indeholder
Kartoffelspegepølse, 600 g

Ingredienser

75g græskarkerner

125g mandler

150g solsikkekerner

100g sesamfrø

100g hasselnøddekerner

75g hørfrø

5æg

100g spinat

1dl olivenolie

Fremgangsmåde

Blend olie og spinat. Vend alle nødder, kerner og frø i.

Smør en rugbrødsform med lidt olie og hæld dejen heri.

Bag brødet i varmluftovn ved 160 grader i 50-60 minutter.

Når brødet er afkølet, tages det ud af formen og stilles på en rist.

Opskriften indeholder:
Anrettet kartoffelspegepølse på brød
Kartoffelspegepølse, 600 g

600 G | 119 DKK

Læg i kurv
Guldleverpølse

Se mere
Del denne opskrift