Madder af stenalderbrød

Samlet tid ca. 80 minutter

Stenalderbrød er nemt og hurtigt at lave og består af nødder, kerner og frø. Vi har lavet to forskellige madder med vores Kartoffelspegepølse og Guldleverpølse, som begge to er glutenfri.

Madder af stenalderbrød
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
60 min.
Samlet tid
80 min.

Ingredienser

  • 75g græskarkerner
  • 125g mandler
  • 150g solsikkekerner
  • 100g sesamfrø
  • 100g hasselnøddekerner
  • 75g hørfrø
  • 5æg
  • 100g spinat
  • 1dl olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Blend olie og spinat. Vend alle nødder, kerner og frø i.
  2. Smør en rugbrødsform med lidt olie og hæld dejen heri.
  3. Bag brødet i varmluftovn ved 160 grader i 50-60 minutter.
  4. Når brødet er afkølet, tages det ud af formen og stilles på en rist.
Opskriften indeholder:
Anrettet kartoffelspegepølse på brød
Kartoffelspegepølse, 600 g

600 G | 119 DKK

Læg i kurv
Guldleverpølse

400 G | 34.95 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift