Madder af stenalderbrød
Samlet tid ca. 80 minutter
Stenalderbrød er nemt og hurtigt at lave og består af nødder, kerner og frø. Vi har lavet to forskellige madder med vores Kartoffelspegepølse og Guldleverpølse, som begge to er glutenfri.
Madder af stenalderbrød
Ingredienser
75g græskarkerner
125g mandler
150g solsikkekerner
100g sesamfrø
100g hasselnøddekerner
75g hørfrø
5æg
100g spinat
1dl olivenolie
Fremgangsmåde
Blend olie og spinat. Vend alle nødder, kerner og frø i.
Smør en rugbrødsform med lidt olie og hæld dejen heri.
Bag brødet i varmluftovn ved 160 grader i 50-60 minutter.
Når brødet er afkølet, tages det ud af formen og stilles på en rist.
Opskriften indeholder:
Guldleverpølse
Se mere
Del denne opskrift