Cervelatpølse med ærtespread og æg

Samlet tid ca. 30 minutter

Cervelatpølsens milde og runde smag passer godt til en ristet rugbrødsmad med ærtespread, friske ærter, æg og dild. En perfekt mad til frokostbordet med smørrebrød.

Cervelatpølse med ærtespread og æg
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

  • Rugbrød
  • Frosne ærter
  • Bouillonterning
  • Vand
  • Salt & peber
  • Cervelatpølse
  • Mayonnaise
  • Æg
  • Friske ærter
  • Dild

Fremgangsmåde

  1. Til ærtespread koges 500 g frosne ærter, 1 bouillonterning, vand så det dækker ærterne og salt og peber. Sigt ærterne og lad dem køle af i koldt vand. Hæld vand fra, så der kun er lidt tilbage, og blend til en ensartet konsistens. Tilføj evt. mere vand for en mere cremet konsistens.
  2. Kog æg, så de er blødkogt. Kogetiden afhænger af æggets størrelse.
  3. Rist rugbrød og anret med ærtespread, Cervelatpølse, mayonnaise og top med et halvt blødkogt æg, friske ærter og dild.
Opskriften indeholder:
Cervelatpølse

450 G | 49 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift