Pølsehorn

Samlet tid ca. 70 minutter
Slagter Lampes brunchpølser har en perfekt størrelse til pølsehorn og er populær blandt både børn og voksne. Lav en god portion, så du også har til fryseren.
Pølsehorn
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
70 min.
Opskriften indeholder
BrunchpølserKyllingebrunchpølser

Ingredienser

1pakke Slagter Lampe Brunchpølser

50g gær

2.5dl lunkent vand eller mælk

1dl olie

1spsk. sukker

1tsk. salt

500g hvedemel (erstat evt. noget af melet med fuldkornsmel)

1æg til pensling

Evt. sesamkerner til pynt

Fremgangsmåde

Gær smuldres i en stor skål. Hæld lidt af det lune vand (eller mælk) over i skålen og rør gæren glat. Hæld resten af væsken i. Tilsæt olie, sukker, salt og det meste af hvedemelet.

Ælt dejen godt sammen, den skal være glat og slippe skålen. Lad dejen hæve et lunt sted i 15 min.

Del dejen i 2 portioner. Rul hver portion ud i en cirkel på ca. 40 cm i diameter. Del hver plade i 8 lige store trekanter, læg pølsen i den brede ende og tril dem sammen. Læg dem på en plade med bagepapir med spidsen nedad og lad dem efterhæve i 15-20 min. Pensles med æg og drys evt. med sesamkerner.

Bages i en 200 grader varm ovn på midterste rille i 15-17 min.

Opskriften indeholder:
Slagter Lampe Brunchpølser
Brunchpølser

2000 G | 239 DKK

Læg i kurv
Kyllingebrunchpølser

1000 G | 129 DKK

Del denne opskrift