Smørrebrød med Krosalami og pickles
Samlet tid ca. 20 minutter
Hjemmelavet pickles er grøntsager i små stykker vendt i en lageblanding. Vi har lavet en nem og krydret udgave med sennep, som passer godt til de hele peberkorn i vores Krosalami. Anret det hele på en skive rugbrød, og du har et lækkert stykke smørrebrød.
Smørrebrød med Krosalami og pickles
Ingredienser
4skiver rugbrød
20skiver Krosalami
4stk. salatblade
1dl blomkål
1gulerod
0.5løg
1/4 rød peberfrugt
3syltede agurker
2dl mayonnaise
1tsk. gurkemeje
0.5tsk. karry
2spsk. syltelage fra agurkerne
1nip salt
Lidt peber
1.5spsk. sennep
Fremgangsmåde
Del blomkål i mini buketter.
Skræl guleroden og skær den i små fine tern.
Blancher blomkål og gulerod i kogende vand i ca. 30 sekunder. Tag dem ud af vandet og afkøl det.
Hak løg fint og skær peberfrugt i tern.
Hak de syltede agurker groft.
Bland mayonnaise med gurkemeje, karry, sennep, syltelage, salt og peber. Vend alle grøntsagerne i blandingen.
Anret rugbrødet med salatblade nederst, herefter skiver af Krosalami og top med en stor skefuld hjemmelavet pickles.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift