Smørrebrød med Krosalami og pickles

Samlet tid ca. 20 minutter

Hjemmelavet pickles er grøntsager i små stykker vendt i en lageblanding. Vi har lavet en nem og krydret udgave med sennep, som passer godt til de hele peberkorn i vores Krosalami. Anret det hele på en skive rugbrød, og du har et lækkert stykke smørrebrød.

Smørrebrød med Krosalami og pickles
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
20 min.
Opskriften indeholder
Krosalami

Ingredienser

4skiver rugbrød

20skiver Krosalami

4stk. salatblade

1dl blomkål

1gulerod

0.5løg

1/4 rød peberfrugt

3syltede agurker

2dl mayonnaise

1tsk. gurkemeje

0.5tsk. karry

2spsk. syltelage fra agurkerne

1nip salt

Lidt peber

1.5spsk. sennep

Fremgangsmåde

Del blomkål i mini buketter.

Skræl guleroden og skær den i små fine tern.

Blancher blomkål og gulerod i kogende vand i ca. 30 sekunder. Tag dem ud af vandet og afkøl det.

Hak løg fint og skær peberfrugt i tern.

Hak de syltede agurker groft.

Bland mayonnaise med gurkemeje, karry, sennep, syltelage, salt og peber. Vend alle grøntsagerne i blandingen.

Anret rugbrødet med salatblade nederst, herefter skiver af Krosalami og top med en stor skefuld hjemmelavet pickles.

Opskriften indeholder:
Krosalami

500 G | 69.95 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift