Guldleverpølse med karry æg
Samlet tid ca. 20 minutter
Guldleverpølsen er lækker på rugbrød med agurk, men fungerer også rigtig godt med karry æg og ristet grønkål, hvis du vil gøre lidt ekstra ud af din frokost.
Guldleverpølse med karry æg
Ingredienser
1skive rugbrød
3skiver Guldleverpølse
2æg
2spsk. piskefløde
1tsk. karry
1knivspids salt
1spsk. olie til stegning
0.5dl ribbet grønkål
1spsk. olie
Salt
Fremgangsmåde
Pisk æg, fløde og krydderier sammen og steg i lidt neutral olie til æggene har fået en fast, men luftig konsistens.
Steg kålen i olie i ganske få sekunder til den er sprød, dryp den af på et stykke køkkenrulle.
Læg karryrøræg på rugbrødet under skriver af Guldleverpølse.
Top med den ristede grønkål og pynt evt. med lidt chili flager.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift