fbpx Menu

Natmad

Natmad er altid godt. Efter en god aften med hygge og festlig fejring melder den lille sult sig ofte. Der er ikke noget bedre end at sætte tænderne i et stykke hjemmelavet pizza med chorizopølse, måske er du mere til de pølsemad, lidt tapas eller hvorfor ikke prøve en rustik hotdog med kålpølse? Mulighederne er mange, og vi vil her på siden inspirere dig til lækkert natmad til en hver smag.

Pizza m. Krosalmi og svampe

Der er ikke noget bedre end hjemmelavet pizza til natmad, dejen kan laves dagen i forvejen, og du kan forberede pizzaen, så den bare skal i ovnen før servering.

Rosmarin boller m. pålæg

En lun, friskbagt bolle, lidt ost, smør og lækre spegepølser på et bræt, så har du en skøn natmad. Prøv de lækre boller med soltørret tomat.

Blomkålssuppe med kålpølse

Denne lækre suppe med blomkål og mandler kan laves i forvejen og varmes op. Kålpølse skiverne kan steges i god tid, så de bare skal lunes i ovnen før servering.

Tip

Dyrelægens morgenmad

Prøv dette lækre stykke natmad med rugbrød smurt med grovhakket leverpølse eller leverpostej, 2 skiver Krosalami, sky, rødløg og karse. Det er nemt og lækkert og er den perfekte kombination til rugbrød.

Sliders med Krosalami

Sliders er altid et hit til gæsterne og kan kombineres med alt slags pålæg. Her har vi brugt Krosalamien, som sammen med ærtemolen giver et festligt look til dine sliders.

Natmadspizza

Der er ikke noget bedre end et stykke lunt, hjemmelavet pizza efter en god aften. Prøv at bruge chorizopølse og spegepølse i stedet for peperoni, det er et hit til hele familien.

Tapas til natmad

Vores økologiske spegepølser har den perfekte størrelse og tørhed til en tapas anretning. Pift din anretning op med crispy porrer, oliven og wasabi mayo. Server brød og chips til sammen med et koldt glas øl.

Rustik kålpølse m. svampe

Sidst på aftenen når sulten så småt melder sig, er det godt med en røget kålpølse. Server den i baguette med en svampe stuvning, som du kan lave i forvejen.

Grønne knæk til tapas

Et sprødt knækbrød med spinat serveret med Slagter Lampes økologiske spegepølser og syltede agurker er lækkert som snack til natmad og tapas.

Hokkaido suppe m. chorizo

Skøn suppe efter en god aften. Rist chorizopølse og forbered suppen i forvejen, så de bare skal lunes før servering.

Kartoffelmad

Et stykke rugbrød med Kartoffelspegepølse garneret med kartofler, mayonnaise og kørvel er lækker natmad. Det er nemt at anrette.

! i
Designed by fingerspitz*