Guldleverpølse med karry æg

Samlet tid ca. 20 minutter
Guldleverpølsen er lækker på rugbrød med agurk, men fungerer også rigtig godt med karry æg og ristet grønkål, hvis du vil gøre lidt ekstra ud af din frokost.
Guldleverpølse med karry æg
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
20 min.
Opskriften indeholder
Sardelleverpølse

Ingredienser

1skive rugbrød

3skiver Guldleverpølse

2æg

2spsk. piskefløde

1tsk. karry

1knivspids salt

1spsk. olie til stegning

0.5dl ribbet grønkål

1spsk. olie

Salt

Fremgangsmåde

Pisk æg, fløde og krydderier sammen og steg i lidt neutral olie til æggene har fået en fast, men luftig konsistens.

Steg kålen i olie i ganske få sekunder til den er sprød, dryp den af på et stykke køkkenrulle.

Læg karryrøræg på rugbrødet under skriver af Guldleverpølse.

Top med den ristede grønkål og pynt evt. med lidt chili flager.

Opskriften indeholder:
Sardelleverpølse

550 G | 49 DKK

Læg i kurv
Guldleverpølse

Se mere
Del denne opskrift