Æblesmør, lime aioli, porrestøv
Samlet tid ca. 70 minutter
Prøv disse spændende elementer til dit tapasbræt og giv dine smagsløg en oplevelse.
Æblesmør, lime aioli, porrestøv
Ingredienser
500g æbler
0.5dl æblesaft
0.5vaniljestang
0.5chili
Sukker
3dl god mayonnaise
3fed hvidløg
Revet skal af 3 lime
1Porre
Fremgangsmåde
Æblesmør
Skræl æblerne og fjern kernehuset.
Skær æblerne i mindre tern og kog dem i æblemosten sammen med vaniljekorn og stang og chili ca. 30 minutter under låg.
Mos æblerne, smag til med sukker og sæt det på køl.
Lime aioli
Til lime aiolien blandes mayonnaisen med presset hvidløg og skallen fra limefrugter.
Porrestøv
Skær porren i julienne og bag strimlerne på bagpapir i 1 time ved 160 grader.
Blend i kaffe mølle og passer igennem sigte.
Anret et bræt med ølpølser, æblesmør og aioli med porrestøv.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift