Æblesmør, lime aioli, porrestøv

Samlet tid ca. 70 minutter

Prøv disse spændende elementer til dit tapasbræt og giv dine smagsløg en oplevelse.

Æblesmør, lime aioli, porrestøv
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
70 min.
Opskriften indeholder
Chili ØlpølserSnackpølser

Ingredienser

500g æbler

0.5dl æblesaft

0.5vaniljestang

0.5chili

Sukker

3dl god mayonnaise

3fed hvidløg

Revet skal af 3 lime

1Porre

Fremgangsmåde

Æblesmør
Skræl æblerne og fjern kernehuset.
Skær æblerne i mindre tern og kog dem i æblemosten sammen med vaniljekorn og stang og chili ca. 30 minutter under låg.
Mos æblerne, smag til med sukker og sæt det på køl.

Lime aioli
Til lime aiolien blandes mayonnaisen med presset hvidløg og skallen fra limefrugter.

Porrestøv
Skær porren i julienne og bag strimlerne på bagpapir i 1 time ved 160 grader.
Blend i kaffe mølle og passer igennem sigte.

Anret et bræt med ølpølser, æblesmør og aioli med porrestøv.

Opskriften indeholder:
Chili Ølpølser

1000 G | 199 DKK

Læg i kurv
Snackpølser

500 G | 89 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift