Blommechutney til chorizopølse

Samlet tid ca. 30 minutter

Prøv vores blommechutney med et strejf af chili, den passer rigtig godt til de salte pølser og er rigtig god til vores chorizopølse.

Blommechutney til chorizopølse
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
30 min.
Opskriften indeholder
Tapas Chorizopølse

Ingredienser

15blå blommer

0.5dl æbleeddike

50g sukker

1spsk. karry

0.5tsk. spidskommen

0.5tsk. koriander

0.25tsk. chili

0.25tsk. fennikel

0.25tsk. hvid peber

Fremgangsmåde

Blommerne skylles, halveres og skæres i både.

Æbleeddike, sukker og krydderier koges op, blommerne tilsættes.

Lad chutneyen simre, indtil den er 85 grader. Rør jævnligt.

Server blommechutneyen til chorizopølse skåret i skiver.

Opskriften indeholder:
Tapas Chorizopølse

175 G | 39.95 DKK

Del denne opskrift