Tapas med oksespegepølse
Samlet tid ca. 20 minutter
Her er en lækker anretning, som er nem at lave og ser indbydende ud på frokostbordet. Vi har her brugt vores oksespegepølse.
Tapas med oksespegepølse
Ingredienser
6stk. rugbrød i runde skiver
6skiver oksespegepølse
1tsk. rød chili
6små buketter blomkål
1tsk. springløg i skiver
6halve kogte æg
3spsk. revet peberrod
3spsk. mayonnaise
Fremgangsmåde
Anret oksespegepølsen på rugbrød.
Halver æggene og læg hviden på spegepølsen og blommen i skål.
Blancher blomkålsbuketterne og skær dem i mundrette stykker.
Kom mayonnaisen op skålen til blommen sammen med revet peberrod, chili, afkølet blomkål og springløg, krydder med salt og peber.
Fyld peberrodssalaten op i hullet og pynt med små tern af spegepølse.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift