Menu

Specialiteter

Få steder i landet er mad forbundet med så stærke traditioner som i Sønderjylland. Derfor kan vi byde på en række specialiteter, produceret fra originale opskrifter med rødder tilbage til Slagter Lampes begyndelse i 1939.

Kålpølser
En ægte sønderjysk specialitet med svine- og oksekød af højeste kvalitet og med vores egen krydderiblanding. Kog de smagfulde kålpølser i 5 min. og lad dem trække i vandet i 20 min. Prøv også at grille dem direkte på grillen, rigtig lækker alternativ til sommerens grillpølser.
Læs mere...
Thepølse
En af de ældste sønderjyske pølsespecialiteter, der får sin milde og runde smag fra svinekød af høj kvalitet og vores egen specielle krydderiblanding. Prøv Thepølsen på ristet franskbrød med løgringe og friskbrygget te og oplev en ægte sønderjysk tradition.
Læs mere...
Grevefedt
Vi fremstiller Grevefedt nøjagtigt, som da vi åbnede i 1939. Den fantastiske smag med mange fedtegrever er uundværlig på frokostbordet og understreger den gode smag af både sild, spegepølse og andre frokostklassikere.
Læs mere...
Løgpølse
Vores berømte Løgpølse er en ægte klassiker fra det sønderjyske. Den afbalancerede smag af løg og krydderier og den bløde konsistens er perfekt til et stykke ristet rugbrød. Løgpølsen kan skæres som en spegepølse og kan med fordel nydes med ekstra løg.
Læs mere...
! i
Designed by fingerspitz*