Menu

Kød- og leverpølser

Vores kød- og leverpølser har en mild smag, der er elsket af hele familien. Perfekt til både madpakker og lækre frokostanretninger. Skær pølserne, som du bedst kan lide dem og nyd sønderjysk råvarekvalitet og enestående smag i hver en skive.

Kyllingekødpølse m. 46% grønt
Årets nyhed er vores nøglehulsmærkede Kyllingekødpølse lavet af dansk kyllingekød. Kødpølsen indeholder 46% grøntsager, der bl.a. består af hvidkål, broccoli, rød peber, champignon. Nyd kyllingekødpølsen på rugbrød eller i sandwich.
Læs mere...
Guldleverpølse
Guldleverpølsen er vores mest efterspurgte leverpølse og er elsket af hele familien for sin dejlige, milde smag og skærefaste konsistens. Den fremstilles efter den gamle originale opskrift og gør sig allerbedst på et stykke frisk rugbrød med tykke agurkeskiver.
Læs mere...
Sardelpølse 300 g
Slagter Lampes sønderjyske sardelpølse fås i en 300 g og 550 g variant. Børnene elsker sardelpølsen for sin milde og runde smag, server den på rugbrød med en agurkskive eller i sandwich.
Læs mere...
Sardelleverpølse 550 g
Slagter Lampes sønderjyske sardelpølse er krydret med egen krydderiblanding og har en mild og rund smag‚ perfekt til børnenes madpakker.
Læs mere...
Jagtpølse
En ægte tysk specialitet lavet af kvalitetskød og tilsat vores særlige krydderiblanding og pistacienødder. Jagtpølsen har en god og kraftig smag, der gør den meget velegnet i en sandwich med sprød salat, ost, tomat og agurk. Slagter Lampes Jagtpølse bærer nøglehulmærket.
Læs mere...
Thepølse
En af de ældste sønderjyske pølsespecialiteter, der får sin milde og runde smag fra svinekød af høj kvalitet og vores egen specielle krydderiblanding. Prøv Thepølsen på ristet franskbrød med løgringe og friskbrygget te og oplev en ægte sønderjysk tradition.
Læs mere...
Grovhakket landleverpølse
Grovhakket leverpølse er et lækkert alternativ til paté og postej. Den smager fantastisk sammen med syltede agurker og sprød bacon. En virkelig smagfuld pølse, der er fremstillet med grove tern af lever, svinekød af høj kvalitet, krydderier og ristede løg.
Læs mere...
Cervelatpølse
Vores Cervelatpølse er fremstillet af udsøgte råvarer, og med den milde runde smag er den perfekt på frokostbordet og i madpakken. Prøv cervelatpølsen på nybagt rugbrød med grøn salat under og friske tomat- og agurkeskiver på toppen.
Læs mere...
! i
Designed by fingerspitz*