Kød og leverpølser

Vores kød- og leverpølser har en mild smag, der er elsket af hele familien. Perfekt til både madpakker og lækre frokostanretninger. Skær pølserne, som du bedst kan lide dem og nyd sønderjysk råvarekvalitet og enestående smag i hver en skive.

Jagtpølse
Læs mere

Thepølse
Læs mere

Guldleverpølse
Læs mere

Grovhakket landleverpølse
Læs mere

Sardelleverpølse
Læs mere

Sardelleverpølse
Læs mere

Cervelatpølse
Læs mere

Kød er ikke bare kød

Den viden, vi har opsamlet gennem tre generationer, giver pølserne deres helt unikke smag. Vi holder fast i at røge over bøgeflis, udvælger nøje kødet til det enkelte produkt og giver spegepølserne tid til at modnes. Det kan smages!

Webshop

Kød- og leverpølser i slagterkvalitet til hele familien

Vores kød- og leverpølser er en ægte favorit, der er elsket af hele familien, og det er ikke uden grund. De har en mild smag, der passer godt til både madpakken, en lækker frokostanretning eller smørrebrød. Skær pølserne, som du foretrækker det, og lad dig forkæle af den enestående smag og kvalitet, der findes i Slagter Lampes sønderjyske produkter.

Kødpølser af nøje udvalgte råvarer

Siden 1939 har respekten for slagterfaget og håndværket dannet grundlag for Slagter Lampes sønderjyske kvalitetspølser. Alle vores kød- og leverpølser bliver lavet i vores eget pølsemageri i Haderslev. De bliver lavet af nøje udvalgt svinekød, og vi mixer selv vores egne blandinger af krydderier, så vi har helt styr på, hvad de enkelte pølser indeholder. Det er vigtigt for os, at du får samme gode produkt hver gang.

Sønderjyske specialiteter

Flere af vores kød- og leverpølser er sønderjyske specialiteter, som vi har lavet, siden Slagter Lampe åbnede i 1939. Det er nogle af vores mest populære pølser til frokostbordet og med god grund. Prøv f.eks. vores Thepølse, som på trods af navnet ikke indeholder te. Det er en rå pølse af svinekød, som blev lavet til at nyde i eftermiddagstimerne på lyst brød toppet med løg og hertil en kop te, heraf navnet. Du kan også prøve vores Grovhakket Landleverpølse, som er en leverpølse med grove tern af lever, svinekød, krydderier og ristede løg. En sønderjysk specialitet, som smager vidunderligt med syltede agurker og bacon. Prøv vores forskellige specialiteter og find din favoritpølse.

Cervelatpølsen – nyhed hos Slagter Lampe

Vi har fundet en rigtig original frem fra hylderne. Måske du kender cervelatpølsen fra din barndom? En lækker klassisk kødpølse af svinekød med en mild, rund smag. Tidligere spiste man meget cervelatpølse, og den er ved at blive et stort hit igen. Pølsen passer perfekt til børnenes madpakker eller på surdejsbrød med mayonnaise, løg og grønne spirer. Velbekomme.

Leverpølse af guld

Vores mest efterspurgte leverpølse, Guldleverpølsen, er værdsat for sin milde smag og faste konsistens. Den er fremstillet efter den gamle, originale opskrift og smager bedst sammen med tykke agurkeskiver på et stykke frisk rugbrød. Server guld til frokostanretningen og vurder selv den gode smag.

Levering direkte til din dør

Du kan primært finde vores kød- og leverpølser i sønderjyske butikker, enkelte varianter fås dog også i øvrige danske butikker. Ellers kan du finde et udvalg af pølserne på vores webshop, hvor du nemt og bekvemt kan bestille direkte til din dør. Vi leverer to gange om ugen, og du får fri fragt ved køb over 599 kr.