Chorizo brunchpølser

Smagfulde brunchpølser af høj slagterkvalitet lavet af både svine- og oksekød. Brunchpølserne har en mere krydret smag fra vores helt egen unikke krydderiblanding og passer godt til brunchbordet.

Til 100 g færdigvare er anvendt: Svinekød 88 g, oksekød 22 g, salt, dextrose, krydderier, gærekstrakt, antioxidanter (E300, E301), krydderiekstrakt, syre (E330), konserveringsmiddel (E250), lammetarm. Røget og kogt. Kød fra EU. Pakket i beskyttende atmosfære.

Pølserne skal koges eller steges til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.

Energi 1288 KJ / 311 kcal
Fedt 26 g
- heraf mættede fedtsyrer 11 g
Kulhydrat 0,8 g
- heraf sukkerarter 0,8 g
Protein 18 g
Salt 2,5 g
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C

Holdbarhed efter åbning: 3 dage ved højst +5° C, dog ikke ud over bedst før dato

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere