Blodpølse i naturtarm

Ægte sønderjysk blodpølse i naturtarm. 1 cm tykke skiver steges på svag varme 1-2 minutter på hver side og spises på rugbrød med sirup og æblemos

Svineblod (32%), fedtafpuds, BYGGRYN, brun farin, rosiner, RUGMEL, æblemos (æbler, glukose-fruktose sirup), krydderier, suppe, salt, naturtarm. Kogt.

Skæres i skiver og steges 2-3 min. på hver side til en centrumtemperatur på min. 75° C før servering.

Energi 1404 KJ / 337 kcal
Fedt 20 g
- heraf mættede fedtsyrer 8,2 g
Kulhydrat 28 g
- heraf sukkerarter 15 g
Protein 9,3 g
Salt 1,1 g
Opbevaring: I køleskab ved højst +5° C

Holdbarhed efter åbning: 4 dage ved højst +5° C, dog ikke udover sidste anvendelsesdato

Kvalitet gør en forskel

Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.

Læs mere

Prisvindende pølser

Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.

Læs mere