Tapas Fennikelsalami
En spændende tapasvariant af udvalgt svinekød tilsat egen krydderiblanding med fennikel, som giver pikant smag. Nænsomt røget med bøgeflis og modnet i ugevis for at få den gode smag frem.
Opbevaring: ved højst 22°C
Holdbarhed efter åbning: 21 dage ved højst +5°C, dog ikke ud over bedst før dato
Energi | 1487 KJ / 358 kcal |
Fedt | 28 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 11 g |
Kulhydrat | 1,5 g |
- heraf sukkerarter | 1,3 g |
Protein | 25 g |
Salt | 4,9 g |
Holdbarhed efter åbning: 21 dage ved højst +5° C
Kvalitet gør en forskel
Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse. Vi vælger nøje kødet til det enkelte produkt og går aldrig på kompromis med kvaliteten, det sikrer dig som kunde det bedste produkt.
Læs merePrisvindende pølser
Vi deltager løbende i fagkonkurrencer for at holde os skarpe på kvalitet og produkt og har høstet stor anerkendelse i både Danmark og internationalt. Et skulderklap vi er meget glade for.
Læs mere