Kålpølser på grillen

Har du prøvet at grille vores kålpølser? Hvis ikke, har du virkelig noget at se frem til. Den røgede pølse skal nemlig ikke kun spises til retter med kål eller i juletiden, for den gør sig helt fantastisk på grillen, hvor den karamelliserer så lækkert. Vi hjælper dig med, hvordan du skal tilberede den rå pølse helt korrekt på grillen, så du får en lækker smagsoplevelse.

Karamelliseret kålpølse

Kålpølse på grillen er en smagfuld oplevelse. Den fyldige smag fra kålpølsen komplimenteres perfekt af den søde karamellisering, der sker på grillen. Med hvert bid oplever man en herlig balance mellem det saftige kød og den sprøde, karamelliserede overflade.

Tilberedning af kålpølser på grillen

Slagter Lampes kålpølse er rå og kræver derfor lidt længere tilberedningstid end traditionelle grillpølser. Vi anbefaler at grille kålpølser ved indirekte varme i cirka 20 minutter. Vend dem ofte, så de ikke bliver brændt. Du kan også starte med at grille dem af ved direkte varme og herefter lade dem ligge på indirekte varme i cirka 20 minutter.

Kålpølser er klar, når de karamelliserer og har fået god farve.

Få kok og grillentusiast Brian Matzens opskrift på kålpølser og spidskål med mørk øl HER. Kig med herunder og få inspiration til sommerens grill.

Tip: Brug kålpølsen som topping

Har du en rest grillet kålpølse til overs, kan du sagtens bruge den som topping til din pastaret, salat eller røræg. Skær den kolde kålpølse i tynde skiver og rist på tør pande indtil skiverne har fået farve. Drys over retten og server.

Grillopskrifter til kålpølse

Vi har lavet forskellige sommeropskrifter på smagfuldt tilbehør til grillede kålpølser. De er sammensat, så de komplementerer kålpølsens smag og med sæsonens råvarer i fokus. Find inspiration her eller under vores opskrifter til kålpølsen.

Kålpølse med en lækker melonsalat til

Melonsalat

En rigtig sommersalat med melon og mango inspireret af det asiatiske køkken med ingefær, lime og soja.

Læs mere her

Fennikelsalat

Prøv en frisk og sprød fennikelsalat med feldsalat, pinjekerner og en cremet og saltet smag fra parmesan.

Læs mere her

Kartoffelsalat

Klassisk kartoffelsalat med små nye kartofler og god smag fra både sennep, frisk persille og purløg.

Læs mere her