Kålpølse med melonsalat

Samlet tid ca. 45 minutter

En rigtig sommersalat med melon og mango inspireret af det asiatiske køkken med ingefær, lime og soja. Går rigtig godt til de røgede Kålpølser.

Kålpølse med melonsalat
Forberedelsestid
30 min.
Samlet tid
45 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

8Kålpølser

1spsk. soja

1lille fed hvidløg hakket

1tsk. hakket ingefær

1spsk. frisk limesaft

1spsk. honning

1vandmelon skåret i kugler

1agurk skåret i stykker

1moden mango skåret i mindre tern

1stor håndfuld basilikum

1dl saltede jordnødder knust og ristet

5radiser til pynt

Fremgangsmåde

Grill Kålpølserne på grillen i ca. 20 min. indtil de karameliserer. Alternativt kan du koge den i 5 min. og lade den hvile i kogevandet i 20 min. før servering.

Pisk i en skål, soja, hvidløg, ingefær, limesaft og honning sammen.

Skær vandmelonen i kugler, og lav mundrette stykker af agurk og mango. Basilikum hakkes groft.

Bland dressingen sammen med frugt og grøntsager.

Server med de knuste peanuts ovenpå salaten sammen med den grillede kålpølse.

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift