Kålpølse med melonsalat
Samlet tid ca. 45 minutter
En rigtig sommersalat med melon og mango inspireret af det asiatiske køkken med ingefær, lime og soja. Går rigtig godt til de røgede Kålpølser.
Kålpølse med melonsalat
Ingredienser
8Kålpølser
1spsk. soja
1lille fed hvidløg hakket
1tsk. hakket ingefær
1spsk. frisk limesaft
1spsk. honning
1vandmelon skåret i kugler
1agurk skåret i stykker
1moden mango skåret i mindre tern
1stor håndfuld basilikum
1dl saltede jordnødder knust og ristet
5radiser til pynt
Fremgangsmåde
Grill Kålpølserne på grillen i ca. 20 min. indtil de karameliserer. Alternativt kan du koge den i 5 min. og lade den hvile i kogevandet i 20 min. før servering.
Pisk i en skål, soja, hvidløg, ingefær, limesaft og honning sammen.
Skær vandmelonen i kugler, og lav mundrette stykker af agurk og mango. Basilikum hakkes groft.
Bland dressingen sammen med frugt og grøntsager.
Server med de knuste peanuts ovenpå salaten sammen med den grillede kålpølse.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift