Kålpølse med melonsalat

Samlet tid ca. 45 minutter

En rigtig sommersalat med melon og mango inspireret af det asiatiske køkken med ingefær, lime og soja. Går rigtig godt til de røgede Kålpølser.

Kålpølse med melonsalat
Forberedelsestid
30 min.
Tilberedningstid
15 min.
Samlet tid
45 min.

Ingredienser

  • 8Kålpølser
  • 1spsk. soja
  • 1lille fed hvidløg hakket
  • 1tsk. hakket ingefær
  • 1spsk. frisk limesaft
  • 1spsk. honning
  • 1vandmelon skåret i kugler
  • 1agurk skåret i stykker
  • 1moden mango skåret i mindre tern
  • 1stor håndfuld basilikum
  • 1dl saltede jordnødder knust og ristet
  • 5radiser til pynt

Fremgangsmåde

  1. Grill Kålpølserne på grillen i ca. 20 min. indtil de karameliserer. Alternativt kan du koge den i 5 min. og lade den hvile i kogevandet i 20 min. før servering.
  2. Pisk i en skål, soja, hvidløg, ingefær, limesaft og honning sammen.
  3. Skær vandmelonen i kugler, og lav mundrette stykker af agurk og mango. Basilikum hakkes groft.
  4. Bland dressingen sammen med frugt og grøntsager.
  5. Server med de knuste peanuts ovenpå salaten sammen med den grillede kålpølse.
Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift