Grillede kålpølser med klassisk kartoffelsalat

Samlet tid ca. 29 minutter
Vores kålpølser smager helt fantastisk efter en tur på grillen – prøv dem fx til en hel klassisk kartoffelsalat.
Grillede kålpølser med klassisk kartoffelsalat
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
29 min.
Opskriften indeholder
Kålpølser

Ingredienser

1pakke kålpølser fra Slagter Lampe

Grovkornet sennep

1.5kg små nye kartofler

1dl cremefraiche

1dl mayonaise

1dl hakket persille

1dl fintskåret purløg, forårsløg eller ramsløg

Lidt sennep

Salt og peber

Fremgangsmåde

Kartoffelsalat
Kog kartoflerne i letsaltet vand og lad dem køle helt af. Skær dem evt. i lidt mindre stykker. Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber. Dressigen skal have lidt “bid”. Bland forsigtigt kartoflerne i dressingen og stil salaten på køl indtil den skal serveres.

Kålpølser
Grill pølserne til de er gennemvarme. Server pølserne med kartoffelsalaten og en god sennep.

Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift