Grillede kålpølser med klassisk kartoffelsalat
Samlet tid ca. 30 minutter
Vores kålpølser smager fantastisk på grillen og er perfekte til sommerens måltider. Server dem sammen med en klassisk kartoffelsalat for en lækker og nem grillret, der samler hele familien omkring bordet. Vi har lavet en simpel opskrift på klassisk kartoffelsalat med nye kartofler og purløg.
Grillede kålpølser med klassisk kartoffelsalat
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
30 min.
Ingredienser
- 4Kålpølser
- 1.5kg små nye kartofler
- 1dl cremefraiche
- 1dl mayonaise
- Grovkornet sennep
- 1dl hakket persille
- 1dl fintskåret purløg, forårsløg eller ramsløg
- Salt og peber
- Lidt sennep
Fremgangsmåde
- Kog kartoflerne i letsaltet vand og lad dem køle helt af. Skær dem evt. i lidt mindre stykker.
- Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber. Dressingen skal have lidt bid.
- Bland forsigtigt kartoflerne i dressingen og stil salaten på køl, indtil den skal serveres.
- Grill pølserne til de er gennemvarme, omkring 20 minutter.
- Server pølserne med kartoffelsalaten og en god sennep.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift