Grillede kålpølser med klassisk kartoffelsalat

Samlet tid ca. 29 minutter

Vores kålpølser smager helt fantastisk efter en tur på grillen – prøv dem fx til en hel klassisk kartoffelsalat.

Grillede kålpølser med klassisk kartoffelsalat
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
9 min.
Samlet tid
29 min.

Ingredienser

  • 1pakke kålpølser fra Slagter Lampe
  • Grovkornet sennep
  • 1.5kg små nye kartofler
  • 1dl cremefraiche
  • 1dl mayonaise
  • 1dl hakket persille
  • 1dl fintskåret purløg, forårsløg eller ramsløg
  • Lidt sennep
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand og lad dem køle helt af. Skær dem evt. i lidt mindre stykker.
  2. Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber. Dressingen skal have lidt “bid”.
  3. Bland forsigtigt kartoflerne i dressingen og stil salaten på køl indtil den skal serveres.
  4. Grill pølserne til de er gennemvarme. Server pølserne med kartoffelsalaten og en god sennep.
Opskriften indeholder:
Slagte Lampe Kålpølser
Kålpølser

480 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift