Grillede kålpølser med klassisk kartoffelsalat
Samlet tid ca. 29 minutter
Vores kålpølser smager helt fantastisk efter en tur på grillen – prøv dem fx til en hel klassisk kartoffelsalat.
Grillede kålpølser med klassisk kartoffelsalat
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
9 min.
Samlet tid
29 min.
Ingredienser
- 1pakke kålpølser fra Slagter Lampe
- Grovkornet sennep
- 1.5kg små nye kartofler
- 1dl cremefraiche
- 1dl mayonaise
- 1dl hakket persille
- 1dl fintskåret purløg, forårsløg eller ramsløg
- Lidt sennep
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Kog kartoflerne i letsaltet vand og lad dem køle helt af. Skær dem evt. i lidt mindre stykker.
- Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber. Dressingen skal have lidt “bid”.
- Bland forsigtigt kartoflerne i dressingen og stil salaten på køl indtil den skal serveres.
- Grill pølserne til de er gennemvarme. Server pølserne med kartoffelsalaten og en god sennep.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift