Alt til julefrokosten

Planlægger du årets julefrokost? Så får du her inspiration til en julefrokostmenu, der får munden til at løbe i vand. Vi guider dig til at sammensætte den perfekte julefrokost med alt fra røget mørbrad og spegepølser til lune retter som blodpølse og julemedister. Få tips til servering og opskrifter på nye juleserveringer og skab en uforglemmelig smagsoplevelse for dine gæster.

Velkomstbordet

Start julefrokosten med lækre og indbydende appetizers, der sætter den rette stemning for dine gæster. Vi har skabt to inspirerende forslag med vores røgede mørbrad – en delikatesse med en smørblød konsistens og delikat røgsmag fra bøgeflis. Begge retter passer perfekt til en god velkomstdrink.

Som en ekstra lille snack kan du også servere vores ølpølser skåret i mundrette bidder – en sikker vinder på julebordet. Find ølpølserne lige her.

Røget mørbrad med trøffelmayo

Prøv en lækker, sprød appetizer med trøffelmayo, vagtelæg, tynde skiver røget mørbrad og sprøde kartoffelchips.

Se opskriften

Julesnack med røget mørbrad

Lav en skøn og anderledes snack til julebordet af ristet rugbrød, mascarpone, røget mørbrad, røræg og syltede rødebeder.

Se opskriften

Sønderjyske klassikere på julebordet

Mange starter ofte julefrokosten med kolde serveringer. Her har vi et lækkert udvalg af sønderjyske klassikere og julespecialiteter, der hører til på julebordet. Hold det gerne simpelt og lad den gode slagterkvalitet skinne igennem. Tilbehøret skal gerne fremhæve smagen, ikke overdøve. Vi anbefaler tilbehør som syltede agurker, tyttebær, rødbeder, sennep og sprødstegt bacon – og selvfølgelig vores grevefedt som underlag på enhver rugbrødsmad.

Surrib med hjemmelavet sennep

Server vores Surrib med hjemmelavet sennep, det er både nemt at lave og smager fantastisk. Få vores opskrift her.

Hjemmesylt til Sylte

Sylte smager skønt med hjemmesyltede tyttebær og rødbeder. Og så er den Nøglehulsmærket, så spis bare.

Grevefedt understreger smagen

Uundværlig til julefrokosten. Smør rugbrødet med et godt lag Grevefedt og smag selv forskellen.

Smagen af jul

Vores Juleleverpølse har den helt rigtige smag af jul. Den indeholder nemlig både svesker, bacon og mandarin.

Appelsin mayonnaise

Blend mayonnaise med salt, peber og lidt appelsinskræl og server til årets Julespegepølse med appelsin og chokolade.

Lune serveringer til julefrokosten

De lune serveringer er for mange højdepunktet til julefrokosten, hvor duften fra køkkenet spreder hygge og vækker appetit blandt bordet. Til de lune serveringer må der ikke mangle noget. Der skal derfor både den klassiske Blodpølse med æblemos og sirup, varm leverpostej med bacon og Julemedister på bordet. Prøv også årets nyhed, Julepølse med skønne noter af appelsin. De lune retter er en essentiel del af enhver julefrokost, og med det rette tilbehør får du en god servering, der både glæder og mætter.

Slagterbacon til leverpostej

Ingen julefrokost uden varm leverpostej med bacon. Vores slagterbacon er perfekt til formålet.

Julemedister

Spis Julemedister på et stykke rugbrød med rødkål eller til klassisk stuvet hvidkål.

Blodpølse

Klassiker på julebordet. Se vores guide til tilberedning og servering her.

Årets julenyhed

Server stuvet spidskål og frisk appelsin til vores grovhakket Julepølse med appelsin.

Tips til serveringen

Du er nu klar til at holde årets julefrokost med klassiske serveringer og nye opskrifter til julebordet. Med på vejen får du tre tips til serveringen:

  • Brug gerne små skilte til at præsentere de forskellige serveringer.
  • Hold det simpelt og lad råvarerne skinne igennem.
  • Mange retter kan tilberedes i forvejen, så du kan nyde julefrokosten sammen med dine gæster.

Rigtig god fornøjelse og glædelig jul.