Surrib med sennep

Samlet tid ca. 20 minutter

Surrib er en sønderjysk specialitet, som nydes i skiver på rugbrød med sennep ovenpå. Vores surrib laves helt efter gammeldags opskrift. Vi koger selv lagen over mange timer med diverse krydderier, hvorefter den afkøles og hældes i bæger sammen med kødet. Her får du opskriften på hjemmelavet sennep.

Surrib med sennep
Forberedelsestid
10 min.
Samlet tid
20 min.
Opskriften indeholder
Surrib

Ingredienser

25g sennepsfrø

40g Colemans sennepspulver

3spsk. hvidvinseddike

3spsk. vand

2spsk. mørk sirup

Salt

Fremgangsmåde

Knus sennepsfrøene i en morter.

Kom dem i en skål og rør de øvrige ingredienser i.

Lad senneppen trække en times tid og smag til med sirup og salt.

Server til et stykke rugbrød med surrib.

Opskriften indeholder:
Surrib

500 G | 65 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift