Røget mørbrad med trøffel mayo

Samlet tid ca. 25 minutter

Røget mørbrad med vagtelæg og trøffel mayonnaise er lækker som appetizer sammen med en kølig drik, passer godt ind i en tapasanretning og kan fint bruges som forret, hvis du serverer et par stykker på hver tallerken.

Røget mørbrad med trøffel mayo
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
25 min.
Opskriften indeholder
Røget mørbrad

Ingredienser

1stk. røget mørbrad 200 g

18vagtelæg

1dl mayonnaise

ca. 1/2 dl trøffelolie

4skiver surdejsbrød

50g kartoffelchips

Fremgangsmåde

Kog vagtelæg i ca. 3 min. til de er hårdkogte og pil dem, når de er kølet af.

Rør mayonnaise med trøffelolie, lidt ad gangen.

Mayonnaisen må ikke være for syrlig, så tager den ikke imod trøffelsmagen.

Rist skiver af surdejsbrød og skær mørbraden i tynde skiver.

Anret skiver surdejsbrød med trøffelmayonnaise, kartoffelchips, skiver af røget mørbrad og halve vagtelæg.

Opskriften indeholder:
Røget mørbrad

200 G | 49.95 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift