Røget mørbrad med trøffel mayo
Samlet tid ca. 25 minutter
Røget mørbrad med vagtelæg og trøffel mayonnaise er lækker som appetizer sammen med en kølig drik, passer godt ind i en tapasanretning og kan fint bruges som forret, hvis du serverer et par stykker på hver tallerken.
Røget mørbrad med trøffel mayo
Ingredienser
1stk. røget mørbrad 200 g
18vagtelæg
1dl mayonnaise
ca. 1/2 dl trøffelolie
4skiver surdejsbrød
50g kartoffelchips
Fremgangsmåde
Kog vagtelæg i ca. 3 min. til de er hårdkogte og pil dem, når de er kølet af.
Rør mayonnaise med trøffelolie, lidt ad gangen.
Mayonnaisen må ikke være for syrlig, så tager den ikke imod trøffelsmagen.
Rist skiver af surdejsbrød og skær mørbraden i tynde skiver.
Anret skiver surdejsbrød med trøffelmayonnaise, kartoffelchips, skiver af røget mørbrad og halve vagtelæg.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift