Spansk æggekage med chorizopølse
Samlet tid ca. 45 minutter
En ny spanskinspireret favorit til morgenbordet. Æggekagen har en god smag fra vores krydrede Tapas Chorizopølse, som går godt til den nøddeagtige smag fra høosten.
Spansk æggekage med chorizopølse
Ingredienser
600g små kartofler
2løg
5æg
1dl olivenolie
100g høost
150g Tapas Chorizopølse
Friske krydderurter
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Skær kartoflerne i mindre stykker og steg på en pande med olie i cirka 10 minutter. Tag dem af panden.
Hak løget og steg dem kort.
Pisk æg i en skål og vend kartofler, løg og revet ost i. Hæld massen i en stor pande sammen med skiver af chorizopølsen.
Steg tortillaen under låg i rigeligt olie. Vend den efter 15 minutter.
Server med friske krydderurter, salt og peber.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift