Spansk æggekage med chorizopølse

Samlet tid ca. 45 minutter

En ny spanskinspireret favorit til morgenbordet. Æggekagen har en god smag fra vores krydrede Tapas Chorizopølse, som går godt til den nøddeagtige smag fra høosten.

Spansk æggekage med chorizopølse
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
45 min.
Opskriften indeholder
Tapas Chorizopølse

Ingredienser

600g små kartofler

2løg

5æg

1dl olivenolie

100g høost

150g Tapas Chorizopølse

Friske krydderurter

Salt

Peber

Fremgangsmåde

Skær kartoflerne i mindre stykker og steg på en pande med olie i cirka 10 minutter. Tag dem af panden.

Hak løget og steg dem kort.

Pisk æg i en skål og vend kartofler, løg og revet ost i. Hæld massen i en stor pande sammen med skiver af chorizopølsen.

Steg tortillaen under låg i rigeligt olie. Vend den efter 15 minutter.

Server med friske krydderurter, salt og peber.

Opskriften indeholder:
Tapas Chorizopølse

175 G | 39.95 DKK

Del denne opskrift