Ananassalat til grillpølser

Samlet tid ca. 45 minutter

En lækker sommersalat med ananas er lidt nyt som tilbehør til dine grillpølser. Sødmen fra ananas går rigtig godt til de røgede grillpølser.

Ananassalat til grillpølser
Forberedelsestid
30 min.
Samlet tid
45 min.

Ingredienser

2pk. Cheese BBQ Frankfurter

1ananas

2agurker

200g cherrytomater

1/4 rødløg

1rød chili

1håndfuld koriander, grofthakket

1håndfuld mynte, groft hakket

1dl jordnødder, ristede

Dressing:

1dl sesamfrø

3/4 dl mayonnaise

2spsk. rørsukker

2spsk. sesamolie

2spsk. riseddike

2spsk. soja

Fremgangsmåde

Salat

Skræl ananas og skær ananassen i kvarte skiver og fjern den midterste stok fra ananassen.

Skær ananasbåde i 1,5-2 cm skiver. Grill ananasskiver i 30-45 sekunder, indtil de får en god kulør.

Skræl agurken og skær den derefter i lange strimler på langs. Skær cherrytomater i halve.

Skær rødløg i tynde skiver i halvmåner.

Skær lange røde chilier i halve og fjern kernerne, Skær derefter i tynde strimler.

Skyl koriander og mynteblade godt og hak dem groft.

Salatdressing:

Rist sesam på en tør pande til de er gyldne.

Stød sesamfrøene i en morter.

Rør derefter de resterende ingredienser sammen med de knuste sesamfrø, indtil den har en lækker cremet konsistent

Grill Cheese BBQ-frankfurter og server med salat og dressing.

Opskriften indeholder:
Cheese barbecue frankfurter
Cheese BBQ Frankfurter

1250 G | 139 DKK

Læg i kurv
Cheese barbecue grillepølser
Cheese BBQ frankfurter

480 G | 55 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift