Ananassalat til grillpølser
Samlet tid ca. 45 minutter
En lækker sommersalat med ananas er lidt nyt som tilbehør til dine grillpølser. Sødmen fra ananas går rigtig godt til de røgede grillpølser.
Ananassalat til grillpølser
Forberedelsestid
30 min.
Samlet tid
45 min.
Ingredienser
2pk. Cheese BBQ Frankfurter
1ananas
2agurker
200g cherrytomater
1/4 rødløg
1rød chili
1håndfuld koriander, grofthakket
1håndfuld mynte, groft hakket
1dl jordnødder, ristede
Dressing:
1dl sesamfrø
3/4 dl mayonnaise
2spsk. rørsukker
2spsk. sesamolie
2spsk. riseddike
2spsk. soja
Fremgangsmåde
Salat
Skræl ananas og skær ananassen i kvarte skiver og fjern den midterste stok fra ananassen.
Skær ananasbåde i 1,5-2 cm skiver. Grill ananasskiver i 30-45 sekunder, indtil de får en god kulør.
Skræl agurken og skær den derefter i lange strimler på langs. Skær cherrytomater i halve.
Skær rødløg i tynde skiver i halvmåner.
Skær lange røde chilier i halve og fjern kernerne, Skær derefter i tynde strimler.
Skyl koriander og mynteblade godt og hak dem groft.
Salatdressing:
Rist sesam på en tør pande til de er gyldne.
Stød sesamfrøene i en morter.
Rør derefter de resterende ingredienser sammen med de knuste sesamfrø, indtil den har en lækker cremet konsistent
Grill Cheese BBQ-frankfurter og server med salat og dressing.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift