Græsk linsesalat
Samlet tid ca. 30 minutter
En dejlig mættende salat med solmodne tomater, linser, agurk og feta, krydret med citron og mynte.
Her har vi serveret de sønderjyske ringriderpølser til.
Græsk linsesalat
Forberedelsestid
20 min.
Samlet tid
30 min.
Ingredienser
150g tørrede linser
1stk. rødløg
1agurk
450g tomater
100g græsk feta
4spsk. olivenolie
0.5dl citron
salt & friskkværnet peber
1håndfuld mynte
Fremgangsmåde
Kog linserne efter anvisningen på pakken.
Skær agurk og tomater i mundrette tern eller skiver.
Pil rødløg og skær det i både eller hak det.
Smuldr fetaost.
Hak mynte.
Bland linser, agurk, tomater, rødløg, feta og mynte.
Dryp med olivenolie og citronsaft, og kværn godt med salt og peber over.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift