Græsk linsesalat
Samlet tid ca. 30 minutter
En dejlig mættende salat med solmodne tomater, linser, agurk og feta, krydret med citron og mynte. Her har vi serveret de sønderjyske ringriderpølser til.
Græsk linsesalat
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
30 min.
Ingredienser
- 150g tørrede linser
- 1stk. rødløg
- 1agurk
- 450g tomater
- 100g græsk feta
- 4spsk. olivenolie
- 0.5dl citron
- salt & friskkværnet peber
- 1håndfuld mynte
Fremgangsmåde
- Kog linserne efter anvisningen på pakken.
- Skær agurk og tomater i mundrette tern eller skiver.
- Pil rødløg og skær det i både eller hak det.
- Smuldr fetaost.
- Hak mynte.
- Bland linser, agurk, tomater, rødløg, feta og mynte.
- Dryp med olivenolie og citronsaft, og kværn godt med salt og peber over.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift