Grillede frankfurtere med grøn kartoffelsalat

Samlet tid ca. 30 minutter

Slagter Lampe fører en masse spændende varianter af grillpølser – alle med et godt bid og delikat smag af kvalitetskød, vores egen krydderiblanding og røgning. Og med følgeskab af en hurtig kartoffelsalat har du et nemt og mættende måltid.

Grillede frankfurtere med grøn kartoffelsalat
Forberedelsestid
20 min.
Tilberedningstid
10 min.
Samlet tid
30 min.

Ingredienser

  • 1pakke Slagter Lampe Frankfurter (grillede)
  • 1kg nye kartofler
  • Grovkornet sennep
  • Purløg eller dild til pynt
  • Hakkede krydderurter (fx. dild, purløg eller persille)
  • Æbleeddike
  • Olivenolie
  • Grovkornet sennep
  • Lidt citronsaft
  • Salt & peber
  • Evt. lidt honning

Fremgangsmåde

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand. Lad dem køle af og skær dem i passende stykker.
  2. Dressingen røres forsigtigt sammen og smages til med salt, peber og evt. lidt honning.
  3. Bland kartoflerne med dressingen og pynt med purløg eller dild.
  4. Server kartoffelsalaten til de grillede frankfurtere med grov sennep.
Opskriften indeholder:
Hertugfrankfurter grillepølser fra Slagter Lampe
Hertugfrankfurter

1250 G | 139 DKK

Læg i kurv
Jubilæums frankfurter

1050 G | 129 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift