Chimichurri kartofler med Hertug Frankfurter

Samlet tid ca. 45 minutter

Tilbehøret til grillpølser kan varieres efter smag og humør. Her har vi blandet frisk pillede kartofler med en lækker grøn sauce, som passer godt til vores røgede Hertug Frankfurter.

Chimichurri kartofler med Hertug Frankfurter
Forberedelsestid
30 min.
Samlet tid
45 min.
Opskriften indeholder
Hertugfrankfurter

Ingredienser

4stk Slagter Lampe Hertug frankfurter

800g nye kartofler

200g persille

100g koriander

50g oregano

1grøn chili

3fed hvidløg

1spsk. æbleeddike

1tsk. salt

0.5tsk. friskkværnet peber

1dl olivenolie

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne med skral og pil dem bagefter.

Grovhak persille og koriander samt oregano. Tilsæt chili og hvidløg i en blender sammen med krydderurterne og blend.

Smag til med eddike, salt, peber og olivenolie.

Snit pølserne på tværs.

Grill pølserne ved svag varme ca. 10 minutter.

Server Hertug Frankfurter grillpølser med kartofler vendt i Chimichurri sauce og en frisk salat til.

Opskriften indeholder:
Hertugfrankfurter grillepølser fra Slagter Lampe
Hertugfrankfurter

1250 G | 139 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift