Chimichurri kartofler med Hertug Frankfurter
Samlet tid ca. 45 minutter
Tilbehøret til grillpølser kan varieres efter smag og humør. Her har vi blandet frisk pillede kartofler med en lækker grøn sauce, som passer godt til vores røgede Hertug Frankfurter.
Chimichurri kartofler med Hertug Frankfurter
Ingredienser
4stk Slagter Lampe Hertug frankfurter
800g nye kartofler
200g persille
100g koriander
50g oregano
1grøn chili
3fed hvidløg
1spsk. æbleeddike
1tsk. salt
0.5tsk. friskkværnet peber
1dl olivenolie
Fremgangsmåde
Kog kartoflerne med skral og pil dem bagefter.
Grovhak persille og koriander samt oregano. Tilsæt chili og hvidløg i en blender sammen med krydderurterne og blend.
Smag til med eddike, salt, peber og olivenolie.
Snit pølserne på tværs.
Grill pølserne ved svag varme ca. 10 minutter.
Server Hertug Frankfurter grillpølser med kartofler vendt i Chimichurri sauce og en frisk salat til.
Opskriften indeholder:
Del denne opskrift