fbpx Menu

Grillspyd m. chorizo og sweet potatoe

4 Pers.

4 sweet potatoe
200 g fast mozzarella eller anden god smelteost
200 g chorizopølse
2 dl pesto
Lidt olie
Salt og peber

Fremgangsmåde

4 søde kartofler skrubbes og skæres i ca. 2 cm stykker og koges i saltvand i 8-10 minutter.

Fjern skindet og skær chorizopølsen i 2 cm stykker, skær også den faste mozzarella i 2 cm stykker.

Sæt nu skiftevis chorizo, ost, kartoffel på spyddet til det er fyldt godt op.

Pensel hele herligheden med lidt olie, krydder med salt og peber.

Kom spyddet på grillen, 5 minutter på hver side, kom pesto over og pensel med mere pesto, når det vendes.

Så snart det har fået god farve og varme, serveres det med det samme.

Lige før servering får det den sidste nadver af pesto.

Server med grillede Cheese BBQ Frankfurter.

! i
Designed by fingerspitz*