Grillspyd med chorizo og sweet potatoe

Samlet tid ca. 29 minutter

Grøntsager på spyd er lækkert tilbehør til grillpølser. Her har vi brugt de søde kartofler og kombineret med ost og chorizo, der sammen med pestoen fungerer godt til en Cheese BBQ Frankfurter.

Grillspyd med chorizo og sweet potatoe
Forberedelsestid
15 min.
Samlet tid
29 min.

Ingredienser

4sweet potatoe

200g fast mozzarella eller anden god smelteost

200g chorizopølse

2dl pesto

Lidt olie

Salt og peber

Fremgangsmåde

4 søde kartofler skrubbes og skæres i ca. 2 cm stykker og koges i saltvand i 8-10 minutter.

Fjern skindet og skær chorizopølsen i 2 cm stykker, skær også den faste mozzarella i 2 cm stykker.

Sæt nu skiftevis chorizo, ost, kartoffel på spyddet til det er fyldt godt op.

Pensel hele herligheden med lidt olie, krydder med salt og peber.

Kom spyddet på grillen, 5 minutter på hver side, kom pesto over og pensel med mere pesto, når det vendes.

Så snart det har fået god farve og varme, serveres det med det samme.

Lige før servering får det den sidste nadver af pesto.

Server med grillede Cheese BBQ Frankfurter.

Opskriften indeholder:
Tapas Chorizopølse

175 G | 39.95 DKK

Cheese barbecue grillepølser
Cheese BBQ frankfurter

480 G | 55 DKK

Læg i kurv
Del denne opskrift